:D

viernes, 18 de octubre de 2013

Blogs & Pàgines Web



Un blog és un lloc web en què unisc o diversos autors publiquen cronològicament textos o articles, apareixent primer el més recent, on l'autor conserva sempre la llibertat de deixar publicat el que crega pertinent i on sol ser habitual que els propis lectors participen activament a través dels seus comentaris. Un blog pot servir per a publicar d'idees pròpies i opinions sobre diversos temes.




Una pàgina web és el nom d'un document o informació electrònica capaç de contindre text, so, vídeo, programes, enllaços i moltes altres coses, adaptada per a la World Wide Web i que pot ser accedida per mitjà d'un navegador.




Una pàgina web és el mig pel qual el teu et projectes al món ja siga per al teu negoci empresa o organització i oferir-te tal qual el teu vols que et vegen. En una pàgina web tens un programari amb el qual pots fer modificacions, moure informació d'un costat a un altre crear efectes, crear mes pàgines i fins pots vendre si vols, en una pàgina web mantens informació mes estàtica no ha de ser canviada constantment.

Mentres que el blog és un poc mas orientat a la interacció o a la conversació permetent un vincule amb les persones que ingressen al teu blog, un blog et permet deixar comentaris, la idea és actualitzar-la constantment ja que el teu mantens com et dic un vincule amb les persones que ingressen les quals sempre esperen alguna nova informació.

Per exemple una pàgina web d'una empresa que ven POLS, vaig ingressar talvez a la història de l'empresa, fotos de la planta on es fabriquen, informació del procés, les empreses amb què treballa, quals són els seus preus, els que són els amos, com contactar-se, etc. pràcticament és la cara que dónes al món ja siga d'una empresa o organització. 

Un exemple d'un blog és si el teu tens un tema en particular que t'interessa exemple CARROS això significa que en el teu blog parles dels carros en general, poses fotos dels models que t'agraden però cada setmana parles d'un tema especifique, exemple la tendència als carros híbrids hui en dia i parles d'eixe tema, la següent setmana pots parlar de com estalviar gasolina ja que el petroli puja i puja.
La gent que va al teu blog són persones que tenen algun vincule en comú com els carros i si a ells els interessa el teu blog es van a registrar, et deixaren comentaris i alguns deixaren també informació respecte a este tema que seran visibles per mitjà del teu blog. 

Mentres que en una pàgina web si jo vull comprar pols usant este exemple entraré a la pàgina web vaig a donar-me una idea de com treballa esta empresa i si m'interessa els contacte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario